Terug naar de vorige pagina

We gaan weer beginnen!

Eindelijk goed nieuws! Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag 11 mei is bekend gemaakt dat binnensporten met ingang van woensdag 19 mei 2021 weer zijn toegestaan. Dit betekent dat onze vereniging vanaf woensdag 19 mei de deuren weer gaat openen! Dat gebeurt nog wel onder een aantal door de overheid ingestelde voorwaarden namelijk de volgende:

  • Er moet een reserveringssysteem gebruikt worden
  • Per ruimte een maximum van 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand
  • Het sporten gebeurt individueel of met maximaal 2 personen, en een trainer op 1,5 meter afstand
  • Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan
  • Iedereen moet een mondkapje dragen; dit mag af tijdens het sporten
  • Kleedkamers moeten gesloten blijven
  • Kantine blijft eerst gesloten

Zoals jullie kunnen zien zijn deze voorwaarden ons allen wel bekend, behalve het verplicht dragen van een mondkapje is nieuw. Helaas is dit niet anders maar aan de andere kant: we mogen weer schieten, en hoe leuk is dat?

Nog even een kleine opsomming van hoe wie wat en wanneer:

Maandag-, woensdagavond en zaterdag alleen voor seniorenleden die langer dan een half jaar lid zijn en van te voren verplicht reserveren via Markxman.

Dinsdagavond en vrijdagavond blijven de gewone trainingsavonden voor een beperkte groep wedstrijdschutters en verplicht reserveren via de bestaande WhatsApp groepen.

Donderdagavond alleen voor jeugdleden en aspirant-leden (seniorenleden die korter dan een half jaar lid en nog in opleiding zijn) ook deze groep dient zich van te voren verplicht te reserveren via Markxman.

Reserveren kan vanaf nu weer via onze website, of via deze directe link: https://baanplanner.markxman.nl/4050