Terug naar de vorige pagina

Baanplanner peiling

Wij hebben via een enquête de leden gevraagd een mening te geven over ons reserveringssysteem de Baanplanner. Dit systeem is in gebruik genomen om de drukte van de mensen die allemaal direct om 19:00 uur willen schieten te voorkomen. Een andere reden was ook dat we door de verplichte Covid maatregelen op enig moment de aantallen mensen binnen in het verenigingsgebouw in de hand moesten houden. Niet alleen door de toen verplichte Covid regels van de overheid, maar ook het feit dat we inmiddels 290 leden hebben die allemaal als het even kan op hetzelfde moment willen schieten moet dit op een veilige deugdelijke manier gefaciliteerd worden.

U heeft massaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te reageren. Uit deze gehouden enquête blijkt dat bijna drie kwart van de leden ervoor is om dit systeem te blijven gebruiken, twee derde is volledig voor en de rest wil een hybride reserveringssysteem. Het bestuur is wel van mening ook te willen luisteren naar een groot aantal leden die creatieve alternatieven hebben aangedragen. Het reserveringssysteem blijft, maar wel met de volgende aanpassingen:

Maandag-, woensdag- en donderdagavond (donderdag is alleen voor jeugd- en aspirantleden) reserveren van 19:00 tot 21:00 uur, daarna vrij zonder reservering.

Zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur reserveren en daarna vrij zonder reservering.

De dinsdag- en vrijdagavond blijft zoals het was gewoon via de bekende WhatsApp groepen.