Terug naar de vorige pagina

Corona update, 5 weken gesloten

Beste Leden,
Vandaag heeft onze overheid besloten zeker de komende vijf weken over te gaan tot een harde lockdown voor o.a. de binnensport. Dit betekent voor ons dat wij in deze periode al onze sportactiviteiten moeten staken en de vereniging gesloten zal zijn.
Hoe vervelend het ook is zijn wij als bestuur toch van mening dat dit de enige juiste beslissing is. Halve maatregelen zijn geen maatregelen. Laten we hopen dat door nu een keer goed door te pakken we binnenkort in een gezonde omgeving weer meer kunnen dan we de afgelopen tijd konden. Weliswaar is de schietsport een solistische sport maar samen met elkaar maakt het totaal plaatje van onze sociale vereniging toch een stuk leuker en gezelliger.
Laten we het jaar 2020 maar snel afschrijven en ons focussen op een beter komend jaar. Zodra het weer kan en mag of als er ander interessant nieuws is zullen wij dit jullie zo spoedig mogelijk laten weten. “Alles zal goed komen”, door hier in te blijven geloven hopen wij iedereen in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten op onze mooie vereniging!

Voor nu wenst het bestuur u allen fijne feestdagen en een goed 2021 toe, maar vooral: blijf gezond!