Terug naar de vorige pagina

Updates omtrent het coronavirus

In de surrealistische corona tijd waar sociaal contact werd afgeraden, en dus ook niet geschoten kon worden, werd de kracht van onze vereniging getest. Niet alleen het schieten en de wedstrijden werden gemist maar zeer zeker, en eigenlijk nog meer, de sociale contacten.

Vanaf woensdag 1 juli gaan we weer voorzichtig beginnen. We doen dit volgens de richtlijnen van het RIVM, NOC/NSF en de KNSA in een 1,5 meter omgeving. Heb je klachten zoals koorts, verkoudheid, benauwdheid of andere symptomen dan blijf je gewoon thuis.

Om te voorkomen dat er een te grote hoeveelheid mensen tegelijkertijd in kantine en op de baan aanwezig is en om de 1,5 meter buiten de schietpunten in acht te houden moeten we de toestroom reguleren. Wanneer je wilt schieten moet je vooraf je aanmelden op een baanplanner via onze website.

Zomaar langs komen om te schieten is zonder reservering niet mogelijk!

Op dit moment zijn er geen beschermingsmiddelen zoals gehoorbescherming, brillen en schietmatten op de vereniging. Deze moet je zelf mee nemen. Kom niet te vroeg (10 minuten voor het schieten) en verlaat de vereniging gelijk na het schieten.

Zeker de eerste week blijft de kantine dicht om onze vrijwilligers op een beheerste manier te laten wennen aan deze nieuwe situatie. Het is wel de bedoeling de kantine snel weer te openen.

We willen allemaal graag de verloren tijd inhalen en we stellen ons voor dat het druk zal worden. Dat is positief, want zeg nou zelf, schieten is voor de meeste van ons de grootste en mooiste hobby!

Wij willen iedereen bedanken voor jullie begrip en steun om met z’n allen goed door deze periode te komen!